5 sept. 2008

FUCK YOUR FACE


Nu inteleg un lucru. De ce un jocator lasa cupele europene pentru o echipa de mijlocul clasamentului, dintr-un alt campionat? E cazul lui Moti de la Dinamo. Acesta a fost transferat la Siena in serie A, o echipa foarte mediocra dar unde joaca si Paul Codrea. Acu ceva vreme, Cristi Borcea tipa pe la TV ca nu il va mai transfera pe Moti niciunde, dar degeaba. Asta demonstreaza ce fel de om poate fi, dar ne-am obisnuit cu totii.
Ma amuz teribil de fiecare data cand vorbeste. E de o prostie crunta. Mai era o faza super tare. Cand era audiat pe la DNA, impreuna cu fratii lui din conducere, incepea sa tina discursuri penibile. Zicea ca situatia sa de la DNA afecteaza jocul echipei! Mai sa fie!
Iti dau o veste proasta dragule. Ii doare pe jucatori fix in ora 14 de situatiile tale. Cica jucatorii nu mai poat juca bine pentru ca ii afecteaza. Ha ha ha ha! Numai un tampit ar crede asta. Crezi ca Bratu, de exemplu, sta ingrijorat dupa tine? Vai, daca imi aresteaza patronul? Sa te aresteze da-te-n pula mea! Nimanui nu-i pasa. Din contra, o sa fim toti super happy sa te vedem la parnaie. Abia asteptam.

Niciun comentariu: