6 sept. 2008

ROMANIA-LITUANIA 0-3. Piturca, du-te-n pula mea acasa!


Astazi, Romania a fost umilita pe teren propriu de Lituania, o echipa din lumea a 3-a a fotbalului. O intreaga europa rade de noi iar o intreaga tara rade de aceasta echipa expirata. Acum era momentul prielnic pentru antrenor sa-si demonstreze valoarea dat fiind faptul ca unii jucatori de baza lipseau. Dar am uitat ca Victor Piturca nu are nici o valoare. Acest antrenor, pus pe pile de Mircea Sandu, a distrus echipa nationala si va continua sa o distruga pana cand nu va mai ramane nimic din ea. Acest om este un impostor, a pacalit fotbalul in toata cariera lui de antrenor pentru ca este un antrenor second-hand. El nu a avut o idee tactica in toata viata lui, de strategii nici nu mai vorbesc.

Asta meritam! O federatie mafiota ce sprijina un antrenor de cacat! O echipa schiloada formata din fotbalistii de 2 lei!

Piturca, copilule, da-ti demisia care ti-o cere o tara intreaga si du-te-n pula mea acasa si joaca-te FIFA 2008, macar acolo poate o sa ai succes. Esti varza! Ne-ai facut de rusine in lumea intreaga. Du-te, ia-ti prietenii de la FRF, care te-au pus in functie pe pile, si lasati-ne in pace! Sunteti toti niste habarnisti, o haita de bulangii! Ia-i de mana pe Mircea Sandu, Ionut Lupescu si pe Florin Prunea si aruncati-va de pe o stanca.

Asteptam cu drag inca un esec in Insulele Feroe pentru ca echipa este deja un drum inchis.

Niciun comentariu: